Kron & Karlsson Bygg & Mark AB

Växelnummer

013 - 35 14 70

Följ oss på sociala medier

Är du intresserad av tjänsten? SKicka din ansökan till Kent Karlsson.

Välkommen till Kron & Karlsson Bygg & Mark AB. Vår strävan är att vara marknadens mest pålitliga partner och den du vänder dig till så snart du vill ha hjälp med ditt nästa byggprojekt. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett så brett spektrum av tjänster och ha så många kompetenta medarbetare. Det är lika viktigt för oss att vara en attraktiv arbetsgivare som att vara ett tryggt val för dig som kund. 

Just nu söker vi på Kron & Karlsson en driven projektledare med placering i Linköping. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men fokus i denna roll kommer vara att driva medelstora till stora projekt – från uppstart till slutförande.
Låter det som något för dig? Varmt välkommen att skicka in din ansökan med tillhörande CV och personligt brev till kent.karlsson@kron-karlsson.se

Ett av våra viktigaste mål på Kron & Karlsson Bygg & Mark är att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill vara en trygg och öppen arbetsplats, där alla känner sig välkomna och delaktiga. Just nu är vi cirka 50 anställda på företaget och letar efter vår nästa kollega!

Du är mer än välkommen att skicka in din ansökan, med tillhörande CV och personligt brev till kent.karlsson@kron-karlsson.se.

Ansökningar tas emot och bearbetas löpande

Har du frågor? 

1:a hand: kontakta Kent Karlsson
Telefon: 0706187470

Finns det ingen tjänst som passar dig för tillfället?

Då är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan. Skicka in CV och personligt brev via formuläret här nedan.

Följ oss på sociala medier!