Kron & Karlsson Bygg & Mark AB

Växelnummer

013 - 35 14 70

Följ oss på sociala medier

Vi har levererat byggtjänster av högsta kvalitet sedan 2003.

Kron & Karlsson Bygg & Mark AB har sedan starten haft en vision om att vara regionens mest attraktiva bygg- och markföretag och ditt självklara val när du efterfrågar denna typ av tjänster. Våra ledord är hög kvalitet, trygghet och kunskap och det genomsyrar allt vi gör.

Kent Karlsson och Peter Kron bestämde sig år 2003 att starta ett gemensamt byggföretag. Idag har företaget växt och har cirka 50 stycken anställda. Under åren har uppdragen omfattat allt från att renovera Systembolag till att bygga om ICA-butiker och alltid med samma goda resultat. En av våra absoluta styrkor är vårt breda utbud av tjänster. Vi erbjuder det mesta inom bygg- och markservice samt genomför varje uppdrag i tid och enligt önskemål. Vi finns i Linköping men åtar oss också uppdrag i Norrköping och Åtvidaberg. Mjölby Kommun och Åtvidaberg Kommun är två av våra största kunder och vi välkomnar såväl nya som gamla kunder när vi tar oss an uppdrag. Ingen förfrågan är för stor eller för liten.

Hos Kron & Karlsson Bygg & Mark AB värdesätter vi att alltid leverera hög kvalitet inom uttalad tid. Vi gör ingen skillnad på våra kunder utan behandlar alla med samma respekt och vördnad. Du får givetvis komma med synpunkter och önskemål, vi är mycket lyhörda för dina behov. Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just dig. För oss är det också viktigt att våra anställda känner samma trygghet som våra kunder. Att vara en attraktiv arbetsgivare står alltså högt på listan och symboliserar vilken typ av företag vi vill vara. Precis som vi vill att våra kunder ska vara nöjda vill vi att våra anställda ska vara det. Sist men inte minst vill vi vara marknadens mest pålitliga partner. Både våra kunder och våra samarbetspartners ska kunna lita på oss till 100 % i alla lägen.

Följ oss på sociala medier!