Kron & Karlsson Bygg & Mark AB

Växelnummer

013 - 35 14 70

Följ oss på sociala medier

Funderar du på en nybyggnation, kanske i form av en butik eller en ny fastighet? Det kan våra hantverkare leverera till dig. Vi erbjuder en hög standard på allt vi gör, vi tar fram kundanpassade lösningar och värdesätter goda kundrelationer. Ditt nybygge är i goda händer när du anlitar oss.

När det kommer till nybyggnationer är det viktigt att du som kund känner dig delaktig i hela processen, det är trots allt din vision det handlar om. Det är något som vi på Kron & Karlsson Bygg & Mark AB är väl medvetna om och vi ser till att du känner dig trygg och delaktig till dess att bygget är på plats. Du är med från de första idéerna till dess att du står framför ett färdigt projekt. När det handlar om nybyggnation behöver du oftast ta hjälp av hantverkare, målare, rörmokare och elektriker, bara för att nämna några. Tack vare att vi kan erbjuda en totalentreprenad kan vi samordna allt och se till att projektet påbörjas, flyter på och levereras inom den utsatta tiden. Vi kan också hjälpa till med isolering och satsar då självklart på miljövänliga alternativ.

När du kontaktar oss angående ett börjar vi med att ta fram en ritning efter dina önskemål. Du kan också ta med dig en egen ritning om så önskas. När båda parter är överens om ritningar så påbörjas byggnadsprocessen. Alla våra hantverkare har en gedigen utbildning och ser till att ditt nybygge är i trygga händer. Vi förstår att det kan vara en omtumlande process att bygga ett nytt hus, industri eller butik, därför vi vill göra det så enkelt och tryggt som möjligt för dig. Vi har alltid miljön och en hållbar framtid i åtanke och det syns i allt vi gör, både materialet vi använder och vårt arbetssätt. Du är varmt välkommen att höra av dig för en första kontakt redan idag.

Följ oss på sociala medier!