Kron & Karlsson Bygg & Mark AB

Växelnummer

013 - 35 14 70

Följ oss på sociala medier

Ett brett utbud av projekt i Linköping, Norrköping och Åtvidaberg.

Här kan du se ett axplock av de projekt som vi tidigare har arbetat med. Vår förhoppning är att det ska ge en bra bild av vilka vi är och vad vi står för. Du kan läsa mer om vad de olika projekten gick ut på, se bilder på arbetet under konstruktion samt färdigt resultat.

Vi kan alltså ta oss an en rad olika typer av projekt. Våra tidigare jobb har omfattat allt från att utveckla tolv nya fastigheter i ett hyreshus till att bygga om en helt ny ICA-butik i gamla lokaler. Vi räds aldrig en utmaning och älskar att vara kreativa för att komma fram med nya lösningar. Vårt mål är att du redan på ritbordet ska få en känsla för det färdiga projektet och hur det kommer se ut när slutresultatet är på plats. Vi har också byggt till ett extra garage till en brandstation vilket var mycket uppskattat. Nu hoppas vi så klart att du är näst på tur. Varje gång vi påbörjar ett nytt projekt sätter vi givetvis ett datum för när det ska vara klart. Och det är något vi strävar att hålla varje gång.

Vi vet själva hur frustrerande det kan vara att beställa någonting och få ett meddelande om att det är försenat. Därför är vi väldigt noga med att bli klara i tid. Under projekten ser du också när de blev färdigställda, som en liten indikation. Vi uppdaterar denna sida regelbundet med nya och pågående projekt så du hela tiden får en nyanserad bild av det vi jobbar med. Vi lägger upp bilder både från våra markprojekt och byggprojekt, då båda delarna är lika viktiga för företaget. Eftersom vi vill erbjuda en helhetslösning är det viktigt att du som kund kan få en så överskådlig bild som möjligt när du besöker denna sida.

Ombyggnad av SMHI i Norrköping (2019-2022)

Underhållsarbeten i Systembolagets butiker

Ramavtal med olika Brf Föreningar

BRF Dalkullan, Stambyte och renovering av badrum. (2020-2022)

Obducenten, ROT-arbete åt Stångåstaden

Dörr- och Fönsterbyte åt Brf Tallkronan

Dynamic Code, Lokalanpassning åt Corem

Alten, Lokalanpassning åt Corem

Mossenskolan 2, Finplanering av yttre miljö

Brf. Vidingsjö 2, Nya entrémiljöer

Järven i Norrköping, gång och cykelväg samt cykelparkering

Hejdegården, återställning av yttre miljö efter vattenläckage

Dynamic Code – Yttre miljö

Följ oss på sociala medier!