Kron & Karlsson Bygg & Mark AB

Växelnummer

013 - 35 14 70

Följ oss på sociala medier

Byggprojekt är en av grundpelarna i vårt företag och vi är stola över att ha arbetat med kunder som Systembolaget och Räddningstjänsten. Vi får dagligen in uppdrag som handlar om nybyggnation, ombyggnation eller renovering. Du kan bli vår nästa kund.

Vi på Kron & Karlsson Bygg & Mark AB har under åren som aktiva knutit till oss en rad samarbetspartners och underleverantörer och kan därför erbjuda en attraktiv helhetslösning till samtliga av våra kunder. Vi är noga med att våra samarbetspartners håller samma höga kvalitet och har samma arbetsfilosofi som oss själva. Oavsett vilken av våra tjänster du beställer har vi ett nära samarbete med dig som kund från ritbordet till färdigt projekt. Du ska känna att du är delaktig hela vägen och vi är snabba att meddela dig om eventuella uppdateringar. Vi är också noga med att projektet ska bli färdigt inom den tiden vi kommit överens om utan att tumma på kvaliteten. Att leverera inom rätt tid och med hög kvalitet ser vi som en självklarhet.

Vi börjar alltid med ett första möte där du som kund får berätta om din vision och vad du har tänkt dig. Sedan lägger vi fram ett förslag och en arbetsplan med ett preliminärt start- och slutdatum. Om alla parter är nöjda sätter vi igång med projektet. När du anlitar oss sköter vi kontakten med alla underleverantörer och du behöver enbart ha kontakt med din kontaktperson hos oss. Det blir mindre att tänka på för dig som kund. Självklart är vi flexibla och lyhörda inför dina önskemål och krav. Att du blir nöjd är det viktigaste för oss. Det spelar ingen roll om det handlar om en våtrumsrenovering eller en komplett nybyggnation. Alla projekt och kunder är lika viktiga för oss. Vi gör ingen skillnad på kunder utan alla är lika välkomna med sin förfrågan.

Följ oss på sociala medier!