Kron & Karlsson Bygg & Mark AB

Växelnummer

013 - 35 14 70

Följ oss på sociala medier

Vi utför alla olika typer av grundläggningsarbeten för olika fastigheter och hus. Grundläggning är alltså själva basen och en väldigt viktig del i byggprocessen, framförallt om du vill undvika ras. Vi kan grundläggning och ser till att allt går rätt till. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer.

Tack vare våra kunniga och erfarna medarbetare kan vi genomföra ett gediget grundläggningsarbete där du får en korrekt konstruerad grund för just ditt hus eller din byggnad. Grundläggning är ett ganska avancerat arbete och därför är det viktigt att du väljer en pålitlig hantverkare som du kan lita på till 100 %. Vi uppfyller dessa krav med råge. Vi arbetar dessutom alltid med ett högt säkerhetstänk för att garantera en säker arbetsplats både för anställda och andra som rör sig i närheten. Kombinera detta med ett arbete av hög kvalitet så har du en bra bild av vad vi på Kron & Karlsson Bygg & Mark AB står för.

Två viktiga punkter som omfattar grundläggningsarbete är att huset ska bäras upp på ett korrekt sätt samt skydda mot fukt. Därför måste man först se till att grunden är dränerad. Även detta kan vi hjälpa till med. Dessutom måste man ta hänsyn till de negativa sidor som ett hus har och vända det till sin fördel. Man behöver även kunskap om de markförhållanden som råder och vara säker på att marken klarar den stora påfrestning som ett grundläggningsarbete faktiskt innebär. Man bör också undersöka om marken innehåller tjära eller radon vilket kräver extra isolering. Självklart är detta punkter som alltid står på vår lista när vi tar oss an ett grundläggningsarbete. Vi har rätt certifikat och är kvalificerade för att utföra denna form av arbete. Vi är en hantverkare du kan lita på helt enkelt. Varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer.

Följ oss på sociala medier!