Kron & Karlsson Bygg & Mark AB

Växelnummer

013 - 35 14 70

Följ oss på sociala medier

Vi genomför effektiv dränering som är lika skonsam för fastigheten som för din privata ekonomi. Vi har flera års erfarenhet och vet hur vi ska genomföra det på bästa sätt. Du är välkommen både som privatkund och som företag med din förfrågan till oss. Vi gör ingen skillnad på våra kunder.

För att en fastighet ska fungera på bästa sätt måste både husgrunden och källaren vara fria från fukt. Annars är risken att fastigheten råkar ut för bestående fuktskador som kan bli kostsamma att reparera. Att bo eller befinna sig i ett fuktskadat hem påverkar också den personliga hälsan negativt. Dränering är därför ett måste för alla olika sorters husgrunder och det är här vi kommer in i bilden. Vi dränerar effektivt och enligt tidsplan för att tillgodose dina behov. Hur vi dränerar beror på husgrunden och vi har kunskapen att alltid utföra ett korrekt och högkvalitativt arbete.

Vi börjar alltid med en inspektion och finns med dig hela vägen ända tills att dräneringen är slutförd. Självklart får du en garantisedel efter avslutat arbete. Vi samarbetar endast med pålitliga och kompetenta leverantörer för att kunna säkerhetsställa ett väl utfört arbete. Det första vi gör när vi får en förfrågan är att göra ett besök och besiktiga själva husgrunden. Då gör vi också de mätningar som krävs för att kunna planera arbetet och utföra dräneringen. Om dräneringen inte utförs på ett lyckat sätt kommer vatten tränga in förr eller senare. Med en väl genomförd dränering som den vi erbjuder investerar du både i ditt hus och din hälsa. Tänk också på att ha fungerande stuprör längs med huset så att regnvatten leds bort som det ska. Tumregeln säger att vattnet ska ledas bort från husgrunden och huset. Slarva aldrig med att ta hand om ditt hus vare sig på lång eller kort sikt. Vi hjälper dig!

Följ oss på sociala medier!