Kron & Karlsson Bygg & Mark AB

Växelnummer

013 - 35 14 70

Följ oss på sociala medier

Vi på Kron & Karlsson Bygg & Mark AB har möjlighet att utföra olika typer av serviceuppdrag. Denna term är väldigt bredd och vi är öppna för alla typer av förslag. Vi ser gärna ett längre och löpande avtal där vi sköter den byggtekniska servicen under en längre period.

Serviceuppdrag kan ha många olika betydelser. Vi kan till exempel hjälpa skolfastigheter med byggnadsteknisk service och vara tillgängliga vid felanmälan. Då kommer våra hantverkare alltid att vara nära till hands och redo att hjälpa till med det som vi kommer överens om i vårt avtal. Som ett annat exempel kan vi hjälpa bostadsbolag med ventilationsservice om det finns ett behov för detta. Om du är intresserad av att ingå i ett avtal med oss ber vi dig ta kontakt så snart som möjligt. Vi börjar med att boka in ett första möte där du får berätta mer om ditt företag och de tjänster du efterfrågar. Sedan kommer vi upp med en handlingsplan och kan lägga fram ett förslag på ett avtal. Om båda parter är nöjda ingår vi ett avtal och påbörjar ett samarbete gällande serviceuppdrag.

Vårt mål är alltid att vara en pålitlig och trygg partner som du kan lita på till 100 % från och med att vi har vår första kontakt tills att avtalet löper ut. Givetvis utför vi inte bara serviceuppdrag under avtal utan kan också hjälpa till med enstaka förfrågningar. Vi har många återkommande kunder vilket talar för att vi är ett företag som alltid presterar på en hög nivå. Är du osäker på exakt vad vi kan hjälpa till med gällande just serviceuppdrag är det bara att kontakta oss. Vi presenterar gärna företaget och de tjänster vi erbjuder lite närmare. Ring eller mejla så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

Följ oss på sociala medier!