Kron & Karlsson Bygg & Mark AB

Växelnummer

013 - 35 14 70

Följ oss på sociala medier

En renovering kan göra underverk för vilken byggnad eller fastighet som helst. Det är också en chans för dig att få lokalen precis så som du vill ha den. Vi har kompetensen att utföra en rad olika renoveringar för alla våra kunder. Eftersom vi erbjuder totalentreprenad kan vi också stå för el och VVS.

Att renovera ett slitet rum kan ge nytt liv till vilket utrymme som helst. När slutresultatet är på plats ska det kännas som att gå in i ett nybyggt rum, en känsla som du annars bara får vid en nybyggnation. Det är den känslan som vi på Kron & Karlsson Bygg & Mark AB har som mål att åstadkomma. Vi tycker själva om den där känslan när man ser ett rum eller en byggnad förvandlas till det bättre. Som kund bör du alltid tänka på en renovering som en investering för framtiden. Det kostar mycket just vid renoveringstillfället men det kommer du få tillbaka vid ett senare tillfälle. Att anlita oss när du vill genomföra en renovering betyder att du får en fackmannamässigt utförd renovering och slipper oroa dig för fuktskador samt andra skador som kan kosta pengar vid ett senare tillfälle.

Vi vill understryka vikten av att anlita en seriös och kompetent byggfirma när det rör sig om renoveringsarbeten. Fuskbyggen är något du vill undvika till varje pris. Vi har rätt kompetens och erfarenheten som krävs för att garantera ett arbete av hög kvalitet. Om du inte anlitar en seriös byggfirma är det inte säkert att din försäkring gäller. Vi vill också understryka att vi har våtrumsbehörighet och kan därför ta oss an olika typer av badrumsrenoveringar samt tvättstugor. Badrum är ett rum som ställer höga krav på inredning, väggar och golv och det är viktigt att det ses över med jämna mellanrum. Vi kan hjälpa dig med en totalrenovering.

Följ oss på sociala medier!