Kron & Karlsson Bygg & Mark AB

Växelnummer

013 - 35 14 70

Följ oss på sociala medier

Vi kan genomföra diverse ombyggnationer för allt från bostäder till kontor. Det spelar ingen roll om det rör sig om ett anpassat kontorslandskap eller ett stambyte, vi har både kompetensen och de resurser som krävs för ett väl genomfört arbete. Vi har till exempel flera kommuner som kunder.

Vi på Kron & Karlsson Bygg & Mark AB har arbetat med diverse ombyggnationer sedan starten år 2003. Vi specialiserar oss främst på projekt åt små och medelstora företag men alla förfrågningar är givetvis välkomna. En ombyggnation kan till exempel innebära ett stambyte, en totalrenovering eller ett nytt utrymme i en befintlig bostad. Vi välkomnar allt från kommuner till privata fastighetsägare och utlovar samma professionella resultat till alla kunder. Våra många återkommande kunder ser vi som ett gott bevis på att vi lyckas med det vi gör. Vi är också vana att ta fullt ansvar för hela ombyggnationen och kan leverera en komplett helhetslösning anpassad efter dina önskemål.

När det gäller en ombyggnation kan du redan från början ta vara på vår erfarenhet och tillsammans kan vi bolla idéer och tankar. Dessa omvandlar vi sedan till ritningar som ligger till grund för själva ombyggnaden. Men om du vill att bara vi ska vara delaktiga i en del av ombyggnaden så går det naturligtvis bra också. Det är du som kund som bestämmer. Vi ser oss själva som en trygg samarbetspartner som kan komma med kreativa lösningar för just ditt projekt. Våra medarbetare har kunskapen att se möjligheter istället för svårigheter och kan arbeta fram funktionella lösningar. Vi har specialiserade medarbetare och samarbetspartners för varje del av projektet som utför det arbete som deras expertis krävs för enligt överenskommelse. Vi åtar oss ombyggnationer i Linköping, Åtvidaberg och Norrköping med omnejd. Du är varmt välkommen att kontakta oss för en första konsultation så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig och nästa steg i projektet.

Följ oss på sociala medier!