Kron & Karlsson Bygg & Mark AB

Växelnummer

013 - 35 14 70

Följ oss på sociala medier

Vi har tack vare våra moderna maskiner och övrig utrustning möjligheten att genomföra en rad olika mark- och anläggningsarbeten. Vi är effektiva och kunniga samt garanterar hög kvalitet på allt vi åtar oss. Du kan till exempel få hjälp med dränering eller grundläggningsarbeten.

Vill du ha hjälp med mark- och anläggningsarbeten är det oss på Kron & Karlsson Bygg & Mark AB du ska kontakta. Vi har erfarenhet av allt från lite enklare grunder till svårare projekt. Du kan också få hjälp med att anlägga gräs eller andra ytor. Vi hjälper dig med allt från själva förarbetet till de sista findetaljerna. Vi kan även bara assistera med en del av projektet om du hellre vill det. Vårt mål är alltid att du ska känna dig nöjd och trygg med det vi presenterar. Därför arbetar vi med engagemang och noggrannhet samt ett brinnande intresse för branschen. Vi tar oss an både små och större projekt och är öppna för alla typer av förfrågningar.

När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att vi har ett starkt miljötänk och eftersträvar hållbarhet i allt vi gör. Vi försöker hela tiden förbättra våra metoder för att göra en mindre påverkan på klimat och miljö i alla våra mark- och anläggningsarbeten. Dessutom gör vi allt för att skapa en trygg miljö för våra anställda. Vi är väl medvetna om att trygga och glada anställda utför väl gjorda arbeten och det är den typen av företag som vi vill vara. Ett markarbete är en investering för framtiden och vi finns där för dig hela vägen. Vi planerar allt noggrant och ser till att det blir rätt från början. Klicka dig gärna in på respektive flik för att läsa mer om de olika markarbeten som vi erbjuder. Glöm inte bort att du alltid kan kontakta oss om du har några frågor.

Följ oss på sociala medier!