Kron & Karlsson Bygg & Mark AB

Växelnummer

013 - 35 14 70

Följ oss på sociala medier

Vi kan erbjuda dig som kund en totalentreprenad i form av våtrum- och skyddsrumsrenoveringar. Tack vare vårt utbredda kontaktnät ser vi till att allt sköts på ett smidigt och korrekt sätt. Vi samarbetar endast med seriösa och pålitliga partners.

Våtrum är ett av de mest kritiska renoveringsobjekten eftersom man vanligtvis har att göra med både vatten och el. Om något felkopplas eller inte installeras på rätt sätt kan det leda till vattenläckor och fuktskador. Det kan i sin tur leda till hälsoproblem och dyra reparationskostnader. Vi ser till att allt går rätt till från första början. Tillsammans med våra samarbetspartners sköter vi om hela renoveringen och du behöver bara ha kontakt med oss istället för flera olika hantverkare. Vi kan till exempel hjälpa dig att renovera badrum, tvättstugor eller duschrum. Du bestämmer vad du vill ha hjälp med och vi anpassar oss efter det. Med oss är du i trygga händer från början till slut.

Vi kan även hjälpa till med så kallade skyddsrumsrenoveringar. Ett skyddsrum är lite speciellt och måste följa ett visst antal lagar och regler. Vi har koll på dessa och ser till att allt går rätt till vid renoveringen. Tack vare vår långa erfarenhet har vi stött på de flesta situationer och har bred kunskap inom området. Vi hjälper även till med de brandtätningar som krävs i ett skyddsrum. Många gånger är det svårt att hitta information om vad som gäller för skyddsrum eller vem du ska kontakta om du vill ha hjälp med en renovering. Det är där vi kommer in i bilden. Våra hantverkare vet vad de gör och ser till att ditt skyddsrum uppfyller alla krav samt fungerar den dag du eventuellt skulle behöva det. Kom ihåg att ditt skyddsrum måste besiktigas och underhållas med jämna mellanrum och även det är något vi kan hjälpa till med.

Följ oss på sociala medier!