Kron & Karlsson Bygg & Mark AB

Växelnummer

013 - 35 14 70

Följ oss på sociala medier

En helhetslösning inom bygg- och marktjänster för alla våra kunder.

Med vår långa erfarenhet inom byggbranschen kan vi ta oss an små som stora uppdrag. Vi kan också erbjuda totalentreprenad och generalentreprenad om behovet finns. Vi är av uppfattningen att det alltid finns en lösning oavsett förfrågan och behov.

Tillsammans med våra kunniga och erfarna medarbetare tar vi oss an allt från ombyggnationer och nybyggnationer till renoveringsuppdrag. Vill du till exempel bygga en helt ny butik eller renovera en befintlig är vi redo att stå till tjänst. Vi genomför också olika typer av markarbeten som dränering och diverse grundläggningsarbeten. Vårt mål är att vara en komplett byggfirma som kan tillgodose alla dina behov. Du ska inte behöva kontakta någon annan än oss när du har ett byggnadsprojekt på gång. Det vi inte kan utföra själva fixar våra pålitliga samarbetspartners. Under våra år som aktiva har vi arbetat med flera olika kunder och i flera olika branscher, vilket har lett till att vi har samlat på oss massor av goda erfarenheter. Dessa utnyttjar vi i våra nya projekt samtidigt som vi alltid fortsätter att utvecklas.

Under varje flik kan du läsa mer om de olika tjänster som vi kan erbjuda våra kunder. Vi har valt att dela in vårt företag i två avdelningar - en som sköter byggtjänster och en som sköter mark- och anläggning. Du som kund kan så klart anlita oss för alla dessa tjänster om så önskas. Vi sätter stort värde på att kunna erbjuda så många olika tjänster och kunna presentera en helhetslösning till dig som kund. Dessutom är vi stolta över att hålla samma höga kvalitet oavsett vilken tjänst det handlar om. Eftersom vi är totalt 50 anställda kan vi vara aktiva med flera projekt samtidigt och vi tar också hjälp av flera partners. Läs mer om respektive tjänst för att se vilken eller vilka som passar dig bäst. Vi ser fram emot att höra från dig.


Följ oss på sociala medier!