Kron & Karlsson Bygg & Mark AB

Växelnummer

013 - 35 14 70

Följ oss på sociala medier

Det finns mycket som faller under termen anläggningsarbeten. Det är en viktig del för både infrastruktur och samhället - vi gör allt för att dra vårt strå till stacken. Vi hjälper både företag och privatpersoner som vill ha hjälp med denna typ av tjänst och alltid med samma goda resultat.

Några exempel på anläggningsarbeten som vi kan åta oss är till exempel grund och markförstärkning. Om du till exempel har köpt en tomt är chansen stor att du först måste jämna ut marken och lägga en grund innan det går att bygga något på tomten. Det kan vi självklart hjälpa till med. Vi kan också stå till tjänst om du ska bygga nya gångar eller tillfarter till kommuner eller i andra sammanhang. Anläggningsarbeten kan också omfatta att underhålla till exempel järnvägar eller vägar. Vi arbetar med moderna maskiner för att göra jobbet så enkelt och effektivt som möjligt.

Hos oss får du inte bara hjälp med enstaka delar av projektet utan vi kan bidra med allt från vatten och avlopp till plattsättning. Hos oss är det alltid du som kund som står i centrum och vi är noggranna med att vara lyhörda för dina önskemål. Vi är också måna om att ha en nära dialog och att du känner dig delaktig i hela projektet. Med våra förutsättningar ser vi till att ditt projekt blir så bra som möjligt. Vi är också väldigt flexibla och duktiga på att anpassa oss efter de situationer som dyker upp. Vi är måna om att de anläggningsarbeten vi tar oss an blir klara i tid. Tillsammans med dig som kund kan vi till exempel skapa den där perfekta trädgården som du alltid drömt om. Vill du ha ytterligare försäkring kan du titta på ett av de många projekt som vi tidigare utfört.

Följ oss på sociala medier!